Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.03.2013 15:05 - Диета и упражнения за дупе и бедра
Автор: dietadupeibedra Категория: Тя и той   
Прочетен: 4904 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 28.03.2013 12:31


 image
Какво представлява диетата за бедра и дупе?

Ако приложите тази диета: в бедрата и дупето, ще отслабнете, а в гърдите - не.

Фиксирани  продукти: постно месо, нискомаслени видове бяла риба, зеленчуци, хляб, картофи, тестени изделия.

Забранени продукти: Всъщност, всичко, което не е включено в одобрения списък, и по-специално: масло, всички млечни продукти, всички растителни масла, ядки, семена, торти, пайове ... шоколад, бисквити, всички пържени ястия.

Разрешено: чай, сокове, кафе, плодове и малки количества алкохол.

Ефективност: Загубата на тегло 0.500 -2 кг на седмица хапчета за отслабване, лицето и гръдния кош губят тегло по-късно от бедрата. Антицелулитно действие.

 

 

Упражнения за дупе и бедра

 

 image

Основните проблеми, които вълнуват дамите, са увисналите седалищни мускули и отпуснатата вътрешна част на бедрата . Но с помощта нa редовни физически упражнения – по 15-20 минути дневно – тези козметични недостатъци могат лесно да бъдат коригирани.

Упражнения против увиснала вътрешна част на бедрата

1. Застанете с гръб към стената, сложете ръце на кръста и с опънат крак правете кратки махове встрани. Специфичното на това упражнение е, че маховете не трябва да бъдат прекалено високи, но трябва да се изпълняват максимално бързо. Направете по 15-20 повторения със всеки крак, а ако усетите че натоварването за вас е прекалено високо, намалете броя на маховете до 10.

2. Упражнението „ножици” вероятно ви е добре познато. Легнете по гръб, подпрете се на лакти, вдигнете двата крака и започнете да ги кръстосвате. Направете 30-40 повторения, след което си починете в продължение на 1 минута. За да постигнете ефект от упражнението, правете минимум 3-4 серии на тренировка.

3. Ходенето на място също спомага за укрепването на вътрешната част на бедрата. При ходене се старайте да вдигате коленете си възможно най-високо. Упражнението може да се замени и с бавно бягане на пътека или скачане на въже.

image
Упражнения против отпуснати седалищни мускули

1. Седнете в края на стол като държите краката си леко разкрачени. Стиснете с коленете си някакъв предмет – книга или малка възглавничка. Дръжте гърба си изправен, а ръцете си на стола. Стискайте предмета възможно най-силно с мускулите на бедрата си в продължение на 2-3 минути. Направете 30-секундна пауза, а след това повторете упражнението. За да получите добър ефект изпълнявайте упражнението не по-малко от 10 пъти.

2. Застанете на колене и поставете ръце на кръста. Започнете да сядате на пода – първо на дясната страна на седалището, а после на лявата. Изпълнявайте упражнението, докато не почувствате напрежение в седалищните мускули. Не избирайте лесния вариант като сядате върху краката си, така няма да постигнете желания от вас резултат. В началото упражнението може да ви се стори трудно, но с времето ще се научите да го изпълнявате правилно.

3. Застанете с гръб към стената и сгънете коленете си сякаш сте седнали на стол. Стойте в това положение в продължение на 1 минута. Ако почувствате, че не сте в състояние да издържите толкова много, съкратете времето. Изпълнявайки това упражнение се старайте гърба, тила и седалището да опират в стената, иначе ефектът от него ще бъде нулев.

4. Легнете по гръб със сгънати леко разкрачени крака, като държите ръцете си изправени около тялото. Избутайте таза си нагоре, а след това се върнете в първоначалното положение. Правете 30-40 повторения като изпълнявате упражнението по 3 или 4 пъти.




Гласувай:
1




Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: dietadupeibedra
Категория: Тя и той
Прочетен: 6782
Постинги: 1
Коментари: 0
Гласове: 0
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930